bodega-vinos-penedes

Sobre

Nosaltres

Hola!
Som l’Amós i l’Alex, agricultors, enòlegs i wine lovers.
El nostre somni era crear vins que reflecteixin el caràcter i riquesa de la terra i la vinya, buscant l’expressió de la natura amb la mínima intervenció humana.
Els Vinyerons es el nostre compromís amb aquests autèntics vins naturals.

Sobre els Vins Naturals

No hi ha consens sobre la definició dels vins naturals, però tots estan d' acord amb dues idees: sense sulfits afegits i una mínima intervenció.
Per a nosaltres són la millor expressió de la vinya, l'essència del raïm. Per descomptat varietats autòctones.

El nostre projecte

Els Vinyerons vins naturals és el resultat de la nostra motivació per elaborar els vins que estimem. Amb aquest objectiu vam començar un profund i llarg procés per seleccionar aquelles vinyes amb el potencial de comunicar-nos a través de la seva fruita, l'essència de la varietat, la terra i el paisatge.

Continuem buscant vinyes al llarg del nostre territori, i només quan una vinya ens transmet el seu potencial, en decidim a començar a treballar-la. Tots dos coincidim en que no hi ha cap altra manera de produir vins naturals amb varietats autòctones.

Llevats espontanis, mínima intervenció, sense productes enològics, deixar que el vi segueixi el seu propi camí i, per descomptat, la passió pel vi! Aquesta és la nostra filosofia.